Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Aktiviteter

Bestyrelsen i Cirkusbygningen i Sandvig har sammen og i samarbejde med andre koordineret forskellige events for at støtte og opbygge det kunstneriske- og kulturelle fællesskab på Bornholm, hovedsagelig Nordbornholm. Vi har samlet penge ind til vedligeholdelse af bygningen, lavet kunstneriske workshops for børn, unge, voksne, flygtninge og institutioner.

Menu over aktiviteter:

Dragekompagniet besøger Cirkusbygningen i Sandvig:

Sammen med Dragekompagniet havde vi gratis aktiviteter hele dagen den 17. november. Vi havde 80 deltagere fra 0-80 år, der lavede dukketeater, maskebyggeri, cirkus, dans, historiefortælling, magi, billedkunst, teater og ansigtsmaling. Med støtte fra Sparekassen Bornholms Fond, Brdr. E., S. & A. Larsens Legat, De Små Børns Bornholm/EgmontFonden og Børnecaféen i Åkirkeby

Go to top

Cirkus- og kunstworkshops:

Sammen med andre instruktører tilknyttet Cirkusbygningen i Sandvig faciliterede vi 5 workshops for børn, unge og voksne flygtninge og lokale. De er støttet af Ungdommens Røde Kors og Bornholm Støtter Ukrainske Flygtninge.

Go to top

Workshops med Kongeskærskolen:

Vi lavede to bygge-, billedkunst-, danse-, cirkus- og arkitekturworkshops med børn fra Kongskærskolen. Støttet af Kongeskærskolen.

Go to top

Tirsdagsmøder:

Tirsdagsmøder er en platform for medlemmer af Cirkusbygningen til at mødes, spise og præsentere og afprøve forskellige ideer, projekter, opskrifter, musik, … kun fantasien sætter grænser. Siden februar 2022 har vi arrangeret et møde hver måned. Læs mere om tirsdagsmøder her.

Go to top

Støttefest:

Flyer made by Peter Vadim

Go to top

Støttefest:

Flyer made by Nina Estrup Willumsen

Program for the party. Poster made by Nina Estrup Willumsen

Go to top

Funding:

Advertisement